top of page

Voor wie

Bij Kimberly Gomes komen ambitieuze bedrijven, ondernemers, directeuren en managers bijzondere portretten, profielfoto's en commerciele beelden laten maken met als doel zichzelf professioneel te presenteren, een groter publiek te trekken en klanten aan zich te binden

Wat roepen jouw foto's op?

 

Het is een feit; onbewust kijken mensen naar gezichten om te bepalen of de persoon een vriend of vijand is.

 

Met andere woorden: je bent mijn tijd waard of aan jou besteed ik geen aandacht

 

Het is dus belangrijk om jezelf de vraag te stellen: Wat wil ik dat mijn foto's oproepen?

 

Samen bespreken we wat voor type foto's we zullen schieten en hoe je jezelf het beste kunt presenteren

 

 

Bij ons, bij u of beide!

 

De meeste klanten kiezen ervoor om zich zowel in de studio als op locatie te laten fotograferen. Ik maak reeksen met studiolicht en met daglicht. Uit ervaring is namelijk gebleken dat mensen het prettig vinden om na afloop van de shoot ruim de keuze te hebben, zodat men foto's heeft die voor verschillende mediadoeleinden inzetbaar zijn.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Professionele, betrouwbare indruk

 

Wanneer je jezelf actief presenteert met topfoto's, dan val je altijd op. Je blijft op het netvlies hangen van klanten en prospects en laat zien dat je niet alleen hun, maar ook jezelf serieus neemt.

 

Dit alles begint bij het achterlaten van een betrouwbare en professionele indruk. Niet alleen door het laten maken van professionele foto's, maar vooral door er ook zelf professioneel uit te zien.

 

Om die reden bied ik naast de shoot altijd visagie en hairstyling aan. Ook met betrekking tot kleding en locaties wordt er ter voorbereiding van de shoot met je meegedacht

 

 

Solo en Samen

 

Met regelmaat komen zakenpartners een shoot bij mij doen. Er wordt dan gekozen om zowel solo als samen op de foto te gaan.

 

Ook tijdens dit soort shoots is er voldoende ruimte om meerder looks vast te leggen, zowel zakelijk als casual, hip of ultra chique is mogelijk. 

 

Daarnaast maakt het niet uit of het klassiek, modern, sprankelend of artisitek moet zijn. Wanneer ik weet wat de wensen zijn, verwerk ik dit in alle onderdelen voor en tijdens de shoot.

 

 

Team Shoots

 

Ook voor team shoots ben je bij mij aan het juiste adres. Het is altijd een leuke uitdaging om een groep mensen zo neer te zetten dat ze allen goed uit de verf komen. We overleggen wat de juiste omgeving is en waarop gelet moet worden qua kledingkeuze. 

 

bottom of page