top of page

Sereni Horton

Eigenaar Koekela

Wij hebben een aantal keer met Kimberly gewerkt en waren niet alleen tevreden met de prachtige eind resultaten, maar het hele pakket. Vanaf het eerst ontmoeting was er al een klik. Ze luistert naar onze wensen en heeft alles mooi in beeld gebracht.  Door haar positieve energie en enthousiasme maakt ze een feestje van de fotosessie zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Kortom het is altijd een plezier om met Kimberly samen te werken en de foto’s spreken voor zich!

Peter J.A. van der Veer

Directeur Ahoy

Een perfecte foto is heel persoonlijk. Er zijn er vaak maar enkele waar je trots op bent. Die je wilt laten zien. Kimberly heeft met haar eigen(wijze) aanpak laten zien hoe je een perfecte foto kunt ‘schieten’. Thx, we komen snel weer langs!

 

 

Jorissa Neutelings

Eigenaar Riore

Een foto laten maken voor publicitaire doeleinden is nooit mijn hobby. De sessie met Kimberly, waarbij je ook nog eens professioneel wordt opgemaakt zodat je sterke punten naar voren komen, heeft dat veranderd. Krijg veel complimenten op de foto's en ze doen waar ze voor bedoeld zijn: positieve aandacht.

Arjo middelveld

Algemeen directeur De Computerwacht

Ik wilde voor mijzelf en mijn accountmanagers sprekende foto’s laten maken. Foto’s waar we én zelf blij mee zijn én passen bij hetgeen we willen uitstralen als organisatie. “Zelfverzekerd, trots, ambitieus en persoonlijk”, het moest er allemaal in. Kimberly verstaat de kunst van het luisteren en begrijpt als geen ander de “details”.  In no time wist ze wat ik bedoelde, pakt de regie en beslist wat goed is. Kraakheldere instructies en (arends)oog voor detail gaven tijdens de shoot het goede gevoel.

 

Heerlijk is dat. Professionals die the lead pakken en laten zien dat ze de beste zijn. Voeg daar de charme van Kimberly aan toe en het is duidelijk: tot de volgende keer.

 

Alrik Koudenburg

creative director Frozz / Oodlz

Kimberly Gomes heeft op indrukwekkende wijze in 2 dagen ons gehele Frozz winterassortiment geschoten voor PR doeleinden. En daarna de menu-items (tbv winkelinterieur / print) van ons 2e food-concept: Oodlz, delicious noodles. Ze werkt snel, flexibel, met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ulrika Lundgren

Press Officer Aon Nederland

Wij hadden een duidelijk beeld van wat we nodig hadden; een representatieve, professionele reeks foto's van elk directielid van Aon op locatie en in verschillende settings. Onze voorkeur ging uit naar Kimberly vanwege haar fotografie stijl en persoonlijke aanpak. Het enthousiasme van Kimberly en haar visagist zie je terug in het resultaat; Elke foto straalt persoonlijkheid uit!

Maarten Tromp

Eigenaar Maarten Tromp Advocaten

Kimberly Gomes heeft visie en een goed gevoel voor detail. Die combinatie maakt haar tot de ideale fotografe voor uw zakelijke foto's. Of het nu gaat om een portretfoto, of om een groepsfoto, het maakt haar niet uit. Ook maakt het niet uit of de foto's worden geschoten in haar studio, of in uw eigen werkomgeving.


Kimberly staat altijd klaar met tips en adviezen om het optimale uit de foto's te halen (hoofd
tikje naar rechts, iets naar voren, buik in, ja goed zo, houd vast….flits!) Want zeg nu zelf: iedereen
vindt zijn eigen foto "stom" of op zijn minst "minder geslaagd"? Nou: ik ben trots op mijzelf, althans
op de foto's die Kimberly van mij en mijn personeel heeft gemaakt!

Litha Dotulong

Partner Sentimus Selfdevelopment

Wat Kimberly een exceptionele fotografe maakt is haar oog voor innerlijke schoonheid. Ik zie het als een natuurlijk talent om te zien aan mensen wat hun echt mooi maakt en dan dit 'op de plaat' te zetten. En dit talent heeft Kimberly. 

Dan is er ook de manier waarop ze je begeleidt, wat ik omschrijf als prettig professioneel. Ze heeft echte aandacht voor je terwijl ze ondertussen heel professioneel aanwijzingen geeft om tot die mooie resultaten te komen. 

Dennis van den Berg

Managing Director Touch Incentive Marketing

Kimberly heeft vakkundig foto’s gemaakt voor plaatsing bij een interview in een marketing vakblad. Haar ontspannen werkwijze stelt je op je gemak en maakt de shooting een leuke ervaring. Binnenkort volgt de volgende sessie met collega’s voor onze website.

Fauzia Mahomed Radja

Directeur FM Consultancy

Voorbij de persoon kijken..

 

Het is de persoonlijke aanpak waardoor Kimberly zich onderscheid van andere vakgenoten. Ze kijkt naar de persoon en weet het beeld te creëren dat daarbij past. Beeld, gevoel en kwaliteit komen tot een geheel. De fotoshoot heb ik ervaren al een fijne ochtend met leuke gesprekken en humor. Het resultaat was echt waanzinnig. Voor mij absoluut een partij met wie ik in de toekomst zal blijven samenwerken. 

Yaron Loman

Eigenaar Re:organise

Kimberly heeft op een fantastische en autonome manier complexe projecten gefotografeerd en weet het gevoel en de beleving over te brengen in beeld. Ik heb onze samenwerking als bijzonder prettig en professioneel ervaren, omdat zij niet alleen weet wat ze moet doen, maar ook begrijpt en aanvoelt wat er nodig is. Mede dankzij de foto's van Kimberly hebben wij veel positieve feedback gekregen op onze projecten en ontwerpen.

Laura van Luipen

Partner SorensenWeijers&Co

Op een drukbezette werkdag heb ik normaal gesproken geen tijd voor dingen als kappersbezoek. Maar aan het aanbod van Kimberly kon ik geen weerstand bieden. Wat een unieke ervaring! Onder de deskundige handen van Pasquale Lombardi kreeg ik een passend kapsel en advies voor styling. Alle zakelijke beslommeringen verdwenen even naar de achtergrond en met de fotoshoot door Kimberly voelde ik mij heel ‘glamourous’ op een gewone vrijdagmiddag. Top Kimberly!

Jaap Deijbel

Freelance Journalist Rotterdam Bruist

Foto’s maken bij Kimberly is een bijzondere ervaring. Het is wat de Duitsers zo mooi zeggen een “total erlebnis”, dankzij haar voorbereiding, gastvrijheid, charme en vakmanschap. Als voormalig presentator van Stads TV en RTV Rijnmond heb ik heel wat “grime-ervaring” achter de rug, maar de aandacht die Kimberly aan haar “gasten” geeft, is bijzonder. Zo zorgde bij mij niet alleen een visagist, maar ook een barbier voor de finishing touch. In de studio word je, net als overal, meteen op je gemak gesteld. En Kimberly weet door simpele en duidelijke aanwijzingen het beste resultaat te behalen. Ik ben er trots op, voor haar camera te hebben gestaan.

Babita Versluis

Eigenaar Nugi

Hoewel ik het normaal gesproken vreselijk vind om op de foto te gaan, was deze ervaring fantastisch! Prachtige studio, warm ontvangst en ontspannen sfeer.  Visagie top en dan Kimberley... Wat een vakvrouw. Ze weet echt precies hoe ze het beste uit je naar voren kan toveren. Ik ben erg blij met het resultaat. Een aanrader.

Tjeerd Mouthaan

Eigenaar Get Fit Stay Fit

Bij Kimberly had ik vanaf het begin het idee dat zij snapt wat wij doen en hoe wij dat willen uitstralen. Ze droeg zelf creatieve mogelijkheden aan en wij konden snel aan de slag. Vanaf dat moment is het gegaan zoals ik graag wilde. Kimbely nam alleen contact op bij relevante vragen en de shoot zelf was aangenaam, efficiënt en zeer professioneel. Het eindresultaat is precies wat wij wilden. Onze abstracte visie omgezet in kraakheldere foto's.

Ardjuna Kishna

Directeur Porto Di Lusso

Voor ons is het erg moeilijk om de sfeer en de beleving op de gevoelige plaat vast te leggen. Onze zoektocht naar iemand die niet alleen een mooie foto maar vooral ook meedenkt eindigde bij Kimberly. Haar inspanningen vooral op het creative vlak hebben onze marketing campagne het leven in geblazen. Hartelijk dank hiervoor

Jeroen Suijkerbuijk

Directeur Kalliste Woningbouwontwikkeling

Kimberly heeft de medewerkers van Kalliste Woningbouwontwikkeling gefotografeerd voor de nieuwe corporate website. Bij het fotograferen is zij zeer goed in staat om mensen op hun gemak te stellen waardoor de foto’s een natuurlijke en persoonlijke uitstraling krijgen. Naast deze shoot van profielfoto’s heeft zij ook een evenement gefotografeerd. Door haar inlevingsvermogen is zij goed in staat gebleken de mooie momenten op een unieke wijze vast te leggen; daarmee hebben wij materiaal waarmee onze visie in beeld gebracht kan worden. Onze dank daarvoor is groot Kimberly!

Lase Hu

Eigenaar Xin Magazine

Het hebben van een goede portretfoto is tegenwoordig een must en wel zo professioneel. Voor je website, sociale media etc. Kimberly schoot in een keer raak, ze kan je snel op je gemak stellen, met de juiste  aanwijzingen en toont oprecht belangstelling voor de persoon vóór de camera.

Please reload

bottom of page